Wie zijn wij

En wat doen wij voor jouw?

Online marketing

Wat kunnen wij voor jou doen?

‘Online marketing’ is een breed begrip dat bestaat uit vele facetten. Op deze pagina lees je waar wij goed in zijn en waar wij jou bij kunnen helpen. Natuurlijk gaan wij ook graag met jou in overleg om te kijken wat het beste aansluit bij jouw website.

SEO

Wij zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachines! Onze focus hierbij ligt uiteraard op Google, omdat dit de meest gebruikte zoekmachine is. Wij doen dit door onder andere te kijken naar het gebruik van de zoekwoorden in de content, linkbuilding en vele andere SEO factoren. Wil jij weten of wij jouw website SEO technisch kunnen verbeteren? Neem dan gerust even contact met ons op.

SEA

Snel resultaat behalen door middel van adverteren in Google? Dan is een Google Ads campagne wellicht interessant. Met Google Ads sta je bovenaan in de zoekmachine en betaal je Google een vergoeding per klik. Per branche verschillen deze klik kosten enorm. Bepaalde zoekwoorden kosten soms wel een paar euro per klik. Wij kijken graag en kosteloos voor je of een Google Ads campagne voor jou interessant is, of juist helemaal niet. Lees hier meer over onze SEA diensten.

CRO

CRO staat voor Conversion Rate Optimization, met andere woorden: Hoe zorg je ervoor dat hetzelfde aantal bezoekers in meer conversies resulteren?