Professionele E-Mail

Volledig gesynchroniseerd en zonder spam

eigen e-mail

Info@mijnbedrijf.nl

Een eigen bedrijfs mailadres is natuurlijk wel zo professioneel. info@, Jan@, Piet@mijnbedrijf.nl, het kan allemaal en lijkt ook een stuk beter dan piet-mijnbedrijf@hotmail.com. Wij helpen je graag bij de realisatie en indien gewenst zullen wij ook jouw oude mailbox volledig migreren.

Er zijn drie mogelijke opties voor een eigen mail adres. Bij ons kan je er uit twee kiezen, en wij leggen ook uit waarom.

Keuze 1: Mail redirect

De naam verklapt het al een beetje, bij een mail redirect wordt alle mail doorgestuurd naar je eigen e-mail. Dus een mailtje dat gericht is aan Piet@mijnbedrijf.nl wordt automatisch doorgestuurd naar Piet-mijnbedrijf@hotmail.com. Dit is een simpele en kosteloze oplossing. Het ‘nadeel’ is wel dat je geen mail kan sturen vanaf Piet@mijnbedrijf.nl.

Keuze 2: G Suite

Google G Suite kan je het beste zien als Gmail zonder @gmail.com. Bij G Suite zorgen wij ervoor dat het mail adres wordt gekoppeld aan de servers van Google. En voor een kleine vergoeding van €4,- per maand, per gebruiker krijg je van Google: 30 GB opslagruimte, Spam bescherming van Google en nog veel meer. Daarnaast kan je de mail ook zorgeloos op al je PC’s, tablets en telefoons binnenhalen en versturen. Wat ons betreft absoluut een aanrader!

 

Google Gsuite

De verboden keuze 🙂

Technisch gezien is het mogelijk om een eigen mail adres te laten draaien via de webserver. Hiermee kan je dus kosteloos mail versturen en ontvangen vanaf Piet@mijnbedrijf.nl, maar dat is dan ook het enige. De nadelen zijn veel groter. Zo heb je een zeer beperkte opslagruimte waardoor je vaak je mailbox zou moeten ‘opruimen’, dagelijks 20/30 spamberichten door de slechte werking van de spamfilter en om over de synchronisatie mogelijkheden tussen PC, telefoon en tablet nog maar te zwijgen…, Absoluut een ‘No-Go’ wat ons betreft.

 

 

verboden keuze