Organisch groeien

Met de juiste linkbuilding technieken.

Linkbuilding

Groeien door linkbuilding?

Wij van Gronline.nl zijn specialist op het gebied van linkbuilding en zorgen ervoor dat onze klanten beter vindbaar worden in de zoekmachine. Door onze unieke en betrokken aanpak zorgen wij voor een linkprofiel om trots op te zijn.

Wat onze werkwijze is?

Eerst gaan wij altijd met de klant in overleg omtrent de website zelf. Voordat wij aan het linkbuilding traject kunnen beginnen moeten wij het volgende weten:

  • In welke branche is het bedrijf actief
  • Op welke zoekwoorden het bedrijf (beter) gevonden wil worden
  • De mate van concurrentie voor zowel de branche als zoekwoorden

Met de input van onze klant en de resultaten uit onze slimme SEO tools, hebben wij een goed beeld van de huidige situatie. Vervolgens bespreken wij de gewenste situatie en natuurlijk in hoeverre deze haalbaar is. Naast de analyse van het linkprofiel kijken wij ook altijd of de landingspagina nog beter geoptimaliseerd kan worden.

Hoeveel backlinks heb ik nodig?

Hoeveelheid is bij linkbuilding totaal niet relevant! Kwaliteit is vele malen belangrijker dan kwantiteit. Sterker nog, grote hoeveelheden slechte links zorgen eerder voor een negatief dan een positief resultaat. Wij kijken liever zorgvuldig naar welke backlinks relevant zijn voor jouw onderneming en in hoeverre deze van betrouwbare bronnen afkomstig zijn. Op deze manier zal de website een natuurlijke groei doormaken en heb je geen risico op een penalty.

Linkbuilding

Ik wil groeien!

Geïnteresseerd in onze linkbuilding diensten? Neem gerust en vrijblijvend even contact met ons op! Wij kijken graag en kosteloos naar de huidige situatie en zullen indien gewenst met een plan komen om jouw bedrijf te laten groeien.

Offerte aanvragen