Wie zijn wij

En wat doen wij voor jou?

Marketing

Wat kunnen wij voor jou doen?

‘Online marketing’ is een breed begrip dat bestaat uit vele facetten. Op deze pagina lees je waar wij goed in zijn en waar wij jou bij kunnen helpen. Natuurlijk gaan wij ook graag met jou in overleg om te kijken wat het beste aansluit bij jouw website.

Content marketing

Je hebt een bedrijf en een visie, maar hoe vertaal je dit naar woorden op je website? Hoe zorg je daarnaast voor dat deze content voor zowel de bezoeker als de zoekmachine geoptimaliseerd is? Door onder andere gebruik te maken van de juiste density, LSI zoekwoorden en de kennis over jullie klanten zorgen wij ervoor dat de content geoptimaliseerd is voor Google en dat het interessant en eenvoudig te begrijpen is voor jouw bezoekers! Lees meer over onze content marketing strategieën.

Linkprofiel

Naast professionele en geoptimaliseerde content is het ook belangrijk om een goed backlinkprofiel te hebben. Gronline.nl helpt met het optimaliseren van het linkprofiel. Naast professionele linkbuilding werkzaamheden zijn wij gespecialiseerd in het opschonen van een vervuild linkprofiel. Dit doen wij door het backlink profiel grondig te analyseren en vervolgens alle ‘giftige links’ te laten verwijderen en/of aan te melden bij Google Disavow. Meer hierover op onze linkbuilding pagina.

Website versnellen

Snel, sneller, snelst! Wist je dat elke seconde laadtijd voor gemiddeld 7% bezoekersverlies zorgt? Eeuwig zonde! Door caching toe te passen en elke laadbron zorgvuldig te analyseren en te optimaliseren zorgen wij ervoor dat jouw website geen milliseconde langer hoeft te laden dan strikt noodzakelijk! Benieuwd naar de laadtijd van jouw website en of wij deze kunnen verbeteren?
Lees dan ‘snel’ (👈😁) wat wij kunnen betekenen op onze pagespeed pagina.

Online reputatie

Tegenwoordig kijken en vergelijken consumenten steeds vaker de markt voordat ze iets beslissen. Ze zoeken de laagste prijs of willen zeker zijn van een betrouwbaar bedrijf, voordat ze zaken doen. Wij helpen jouw bedrijf een goede reputatie op te bouwen. De manier waarop is erg afhankelijk van de business waar het bedrijf in actief is. Wil je weten wat de kansen voor jouw bedrijf zijn met het oog op online reputatie? Neem dan gerust even contact met ons op.

Social

Social media is inmiddels niet meer weg te denken. Heb bezitten en updaten van een zakelijk Facebook, Twitter en/of Instagram account is een fantastisch en effectieve manier om nieuwe klanten aan te spreken en huidige klanten te informeren. Gronline.nl zorgt er graag voor dat jouw bedrijf goed vertegenwoordigd wordt op sociale media. Wil je weten of sociale media jouw bedrijf kan helpen? Vraag dan een gratis social scan aan of bekijk onze social pagina.