Online reputatie

Creëer vertrouwen bij consumenten

Betrouwbaarheid is tegenwoordig erg belangrijk. Zo zijn er steeds meer consumenten die eerst kort research doen, voordat ze iets bij je kopen. Vinden ze bijna geen ervaringen of enkel een aantal negatieve? Dan heb je bijna 100% kans dat ze elders hun consumentenbehoeften laten vervullen, ook al heb jij misschien de beste kwaliteit of de laagste prijs. Dit is natuurlijk erg zonde en onnodig. Wil jij er zeker van zijn dat jij zo geen klanten verliest? Gronline helpt je graag met het verbeteren van je online reputatie.

Google Business Reviews

Google businessAls je bedrijf is aangemeld bij Google Business en er vervolgens een potentieel klant op je bedrijf zoekt, krijgt hij meteen een korte samenvatting te zien. Deze bestaat (indien juist geconfigureerd) minimaal uit een logo van het bedrijf, locatiegegevens, contactgegevens en de beoordelingen van klanten. Google bijvoorbeeld maar eens op Gronline en stel jezelf de vraag of je ons zou contacteren als er geen of erger nog negatieve beoordelingen zijn geplaatst. Het antwoord is waarschijnlijk nee. Wil jij er zeker van zijn dat jouw potentiële klanten geen ‘nee’ zeggen? Neem dan even contact met ons op en wij helpen je graag met het optimaliseren of aanmaken van je Google Business account.

Social media updates

Consumenten die op je bedrijf zoeken willen naast de ervaring van klanten ook graag bevestiging dat het bedrijf nog actief is. De beste manier om dit te doen is door middel van social media updates. Denk hierbij voornamelijk aan updates via Facebook, maar afhankelijk van de branche kunnen Twitter en Instagram ook erg effectief zijn. Naast dat een recente post consumenten vertrouwen geeft, kan een geoptimaliseerde post ook nog eens voor nieuwe conversies zorgen onder je huidige volgers. Wil je professionele ondersteuning bij je social media accounts of het volledig uitbesteden? Stuur ons dan even een mailtje, whatsappje of facebook bericht.