Laadtijd versnellen

Snel, sneller, snelst 🚀

Pagespeed

Snelle website = meer bezoekers

Iedereen wil snel kunnen internetten, dit gaat natuurlijk veel verder dan allen een snel internet abonnement. Niemand houdt van wachten, zeker niet als je aan het surfen bent en online informatie willen inwinnen of een bestelling willen plaatsen.

Wist je dat elke seconde laadtijd zorgt voor gemiddeld 7% bezoekersverlies? Erg zonde wat ons betreft en het is absoluut niet nodig! Wij helpen je natuurlijk graag met het versnellen van jouw website, neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan kijken waar jij winst kan behalen!

Onze werkwijze

speedHet eerste wat wij doen is uiteraard zorgvuldig een analyse maken van de website. Hiervoor kijken wij ‘onder de motorkap’ van de website en laten wij onze SEO-tools in kaart brengen wat de website allemaal laadt en hoelang dit duurt. Vervolgens gaan wij kijken waar de verbeterpunten liggen. Hierbij moet je denken aan afbeeldingen die te groot zijn, CSS of JS bestanden die te uitgebreid zijn en installeren/configureren wij een cache plugin. Deze plugin zorgt ervoor dat de website

Als dit voor ons allemaal helder is gaan wij aan de gang! Alle verbeterpunten zullen worden doorgevoerd en vervolgens laten wij er weer een aantal test tools op los om te kijken in hoeverre de laadtijd verbeterd is. Vanzelfsprekend testen wij na de aanpassingen ook zorgvuldig de functionaliteit van de website.

Wil jij weten of jouw website sneller en beter kan? Neem gerust contact met ons op!

Vrijblijvend contact