SEO Specialist

Specialistische online marketing diensten

SEO Specialist

SEO Specialist

Ben je opzoek naar een professionele SEO-specialist met een langere termijnvisie die ervoor zorgt dat je website online (beter) converteert en vindbaar is? Mijn naam is Anthonie Beuker en ik heb al jarenlange ervaring op het gebied van SEO. Een betrokken aanpak en altijd met de organisatie meedenken, dat is de belofte waar je mij aan mag houden. Ik kom graag bij jullie op de koffie om samen eens vrijblijvend te kijken, naar wat ik als freelancer voor jouw organisatie zou kan betekenen.

Wat doet een SEO-specialist?

Een SEO-specialist houdt zich bezig met het optimaliseren van websites. Niet alleen voor de zoekmachine, maar ook voor bezoekers zelf. Zij zijn immers de personen die een aankoop of aanvraag moeten doen. SEO is maatwerk, waardoor als je de diepte ingaat de werkzaamheden uiteindelijk per bedrijf verschillen. Maar over het algemeen zijn er optimalisatiepunten die wij bij bijna al onze klanten succesvol hebben toegepast.

Anthonie Beuker
SEO Specialist

Contact Opnemen06-24532075

Het eerste punt is content optimalisatie. Content is de basis van je pagina en daarom is het erg belangrijk dat dit goed zit. Content is goed als het duidelijk leesbaar is voor je doelgroep en dat google ook weet waar het overgaat.

En verder..,

Vervolgens zorgen wij ervoor dat de bezoeker makkelijk kan overgaan tot een aankoop of aanvraag, dit heet conversieoptimalisatie. Middels het gebruik van de juiste posities op de pagina en goede CTA buttons, zullen de conversies toenemen.

Ook belangrijk:

Ook een erg belangrijk punt is je online reputatie, consumenten willen weten met wie ze zaken doen en of het bedrijf te vertrouwen is. Het liefst lezen ze ervaringen van anderen middels een onafhankelijk platform. Wij gaan graag met jullie in overleg om ervoor te zorgen dat wij samen het aantal positieve onder jullie klanten toe kunnen laten nemen.

Tot slot:

En tot slot, de online vindbaarheid. Middels jarenlange ervaring is mij precies duidelijk hoe dit het beste kan worden aangepakt. Er wordt voor gezorgd dan Google alle benodigde informatie van je organisatie heeft en dat jullie website vermeldt staat op relevante websites. Dit laatste wordt linkbuilding genoemd. Gronline gaat verder dan alleen startpagina’s en linkpartner pagina’s. De focus ligt op betrouwbare websites met een hoge DA en PA. Hier worden informatieve artikelen op geplaatst, die ook daadwerkelijk interessant zijn voor de lezer. Eventuele vergoedingen die het bedrijf achter de website vraagt, worden natuurlijk altijd overlegd.