Eigen Webshop

Geoptimaliseerde WooCommerce webwinkel

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Een betaalbare webshop, afgestemd op jouw wensen? Gronline bouwt betaalbare webshops in WooCommerce. Uiteraard volledig SEO geoptimaliseerd en CRO technisch zo ingericht dat je bezoekers snel verleidt  worden een aankoop te doen.

WooCommerce

Webshop laten maken
De webshops die wij bouwen draaien op WooCommerce, dit is een uitbreiding van het WordPress CMS systeem. Het is hierom ook goed mogelijk om je huidige WordPress website te upgraden naar een webshop. Net zoals WordPress zelf kent WooCommerce vele uitbreidingsmogelijkheden, zodat de webshop altijd perfect aansluit op de behoefte van jouw bedrijf.

Werkwijze

Wij gaan eerst graag in overleg, hierbij bespreken wij samen de gewenste functionaliteiten en hoe de webshop eruit moet komen te zien. Als alles uiteindelijk helder is wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld. Wanneer deze akkoord is gaan wij snel voor je aan de slag. Wij bouwen de webshop in een test omgeving, waar jij als klant 24/7 toegang tot hebt. Op deze manier kan je de ontwikkelingen volgen en ten alle tijden feedback geven over de webshop. Na een week of twee is de webshop (zo goed als) klaar, op dit moment worden alle functionaliteiten getest en kunnen natuurlijk gewenste veranderingen nog worden doorgevoerd. Als alles klaar is gaat de webshop live. Zijn er enkele weken na de live gang alsnog dingen die je toch liever anders wil hebben? Geen probleem, wij passen het snel voor je aan.

 

Vragen of samen eens overleggen?

Vragen over WooCommerce of samen eens de mogelijkheden doornemen? Neem geheel vrijblijvend contact op.