Website laten maken

Professionele en makkelijk te beheren website?

Website

Afgestemd op jouw wensen

De website is het online visitekaartje van je bedrijf. Deze moet niet alleen SEO geoptimaliseerd en snel zijn, maar ook de bezoekers ‘verleiden’ een aankoop te doen, contact op te nemen of een offerte aanvraag in te dienen. Dit heet CRO, dat staat voor Conversie Rate Optimalisation. Wij van Gronline snappen dit maar al te goed. Samen komen wij tot de website waar zowel jij als klant als wij trots op kunnen zijn.

Eigen website laten maken

Natuurlijk helpen wij je graag bij het realiseren van jouw eigen website en indien gewenst een eigen e-mail. Voorafgaand aan de bouw van de website komen wij graag bij je langs om samen de bedrijfswensen door te nemen. Nadat wij alle wensen hebben besproken zullen wij deze zorgvuldig analyseren en vervolgens een offerte op maat maken, uiteraard geheel vrijblijvend.

Aan de slag!

Als de offerte is goedgekeurd gaan wij snel voor jou aan de slag! De website zal worden gemaakt in het CMS systeem WordPress, daarover straks meer. Het eerste wat wij doen is zorgen voor een verborgen website waar jij toegang tot hebt. Hier kan je dan live de opbouw van de website volgen en eventuele vragen/feedback direct op ons afvuren. Afhankelijk van de grote van het project staat binnen een bepaalde tijd een definitieve concept versie online. Op dit punt gaan wij samen na of alles is zoals het moet zijn en stellen wij een lijstje samen met aanpassingspunten en eventuele extra toevoegingen. Wanneer dit lijstje zorgvuldig is afgewerkt wordt de website nog eens volledig doorlopen en grondig getest. Bij groen licht van de klant zorgen wij ervoor dat de website zo snel mogelijk live gaat!

Reeds gerealiseerde websites

WordPress, meer dan een blog

Sommigen zullen al eens WordPress gehoord hebben, anderen niet. WordPress is een CMS systeem dat oorspronkelijk is gebouwd voor website’s met als doel een blog bij te houden. De blogfunctie van het systeem wordt nog steeds veel gebruikt, maar is tegenwoordig eerder bijzaak dan hoofdzaak.

Waarom WordPress?

Deze vraag heeft een heel simpel antwoord, namelijk: WordPress is het meest gebruikte CMS systeem in de wereld. En dit heeft vele voordelen! Zo zijn er miljoenen toevoegingen geprogrammeerd die eenvoudig in het systeem kunnen worden geïmplementeerd een naar wens kunnen worden aangepast. Het grote voordeel hiervan is dat deze zogeheten ‘plugins’ behoorlijk in de kosten schelen, daarnaast worden ze net als WordPress zelf regelmatig geüpdatet waardoor jouw website veilig blijft. Daarnaast beschikt WordPress over een simpele ‘admin kant’, waardoor je eenvoudig aanpassingen kan doorvoeren.

Vragen of samen eens overleggen?

Heb je vragen over onze website diensten of wil je gewoon eens de mogelijkheden samen overleggen? Neem dan gerust contact met ons op middels onderstaand formulier.